Για σένα που θες η οικογένειά σου να είναι σε επαφή κάθε στιγμή, να μοιράζεστε εμπειρίες και να είστε πάντα ενωμένοι

Scroll down

Το σταθερό και τα κινητά της οικογένειας μιλούν δωρεάν μεταξύ τους

Με 1.000 λεπτά από το σταθερό του σπιτιού προς τα κινητά και άλλα τόσα για να καλούν στο σπίτι από αυτά, επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς δεύτερη σκέψη. Και για πρώτη φορά, προσθέτεις και τα καρτοκινητά των παιδιών σου για να έχουν από 1.000 δωρεάν λεπτά για να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου μπορούν πάντα να σε καλούν!
Για τα καρτοκινητά ισχύει 10€ αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε μήνα με χρέωση στον λογαριασμό του συμβολαίου κινητής του COSMOTE One.

Μοιράζεσαι πολλά ΜΒ και λεπτά ομιλίας με την οικογένεια 

Προσθέτοντας ένα πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family, έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεσαι με όλα τα συμβόλαια κινητής της οικογένειας έως 4GB, 4.000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 4.000 SMS, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων και να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο.

Τηλεόραση παντού και δωρεάν

Έχεις COSMOTE TV; Έχεις και COSMΟΤΕ TV GO για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, στο smartphone, στο tablet, στο PC ή στο laptop 1.
  • Όταν είσαι εκτός σπιτιού, βλέπεις δωρεάν COSMOTE TV GO μέσα από οποιοδήποτε δίκτυο WiFi ή μέσω των δικτύων COSMOTE 3G/4G, με δώρο 5GB από το COSMOTE One κάθε μήνα! 2
  • Όταν είσαι στο σπίτι, μέσω της ADSL ή VDSL σύνδεσης COSMOTE βλέπεις δωρεάν το πρόγραμμα της COSMOTE TV που επιθυμείς, ενώ παίζει άλλο στην τηλεόραση
Μάθε περισσότερα
1Δυνατότητα θέασης από μια συσκευή κάθε φορά. Η προβολή του περιεχομένου της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα.
2 Η προσφορά των δωρεάν 5GB/μήνα αφορά στο COSMOTE TV GO και ισχύει έως 31/12/2017.

Προσφορές 
COSMOTE DEALS for YOU
για όλη την οικογένεια!

Απολαύστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στη μισή τιμή αλλά και ατελείωτο shopping με μοναδικές προσφορές, ακόμη και στα καθημερινά σας ψώνια στο supermarket με ένα κενό SMS στο 19019 ή κλήση από το σταθερό COSMOTE στο 13019.
Δες όλες τις προσφορές
Χρέωση ανά κωδικό DEALS for YOU: 0,20€.

Μοιράσου δωρεάν τα ΜΒ σου σε κάθε συσκευή

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family παίρνεις δώρο μία Extra Sim κάρτα για να χρησιμοποιείς τα άφθονα  MB του προγράμματος και στο tablet!

Προσωπική εξυπηρέτηση,
αποκλειστικά για σένα

Ζήσε μια εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης, καθώς εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας που θα γνωρίζεις με το όνομά τους, θα είναι δίπλα σου για να λύνουν κάθε απορία και να επιμελούνται κάθε τεχνικό θέμα που σε απασχολεί.

Ένας φάκελος λογαριασμών
είναι αρκετός

Με μια ματιά, έχεις πλήρη εικόνα των λογαριασμών σταθερή, κινητής και COSMOTE TV, για να προγραμματίζεις τα έξοδα και τις πληρωμές σου.
Ακόμα περισσότερα οφέλη
Για σένα που θες να μοιράζεσαι την κάθε στιγμή, να προσφέρεις στην οικογένειά σου και να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα.
Ανακάλυψέ τα!
To COSMOTE Οne καλωσορίζει τα καρτοκινητά!
Γιατί τώρα μπορείς να προσθέσεις στο COSMOTE One τα καρτοκινητά των παιδιών σου και να απολαμβάνουν μοναδικά οφέλη.
Ανακάλυψέ τα!