Τι είναι το COSMOTE One;

To COSMOTE One είναι ένα σχήμα στο οποίο μπορεί να συμμετέχει ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα COSMOTE Mobile με πάγιο ≥25€ και ένα Πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play 24 ή ταχύτητας VDSL. Μέσα από αυτό το σχήμα απολαμβάνεις όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προγράμματα σταθερής και κινητής αντίστοιχα, συν επιπλέον οφέλη.

Πόσα σχήματα COSMOTE One υπάρχουν;

Οι επιλογές και οι δυνατότητες που έχει ένας πελάτης είναι πολλές. Οι εκπρόσωποί μας στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13888, καθώς και στα Καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να βοηθήσουν τον πελάτη μας να επιλέξει το σχήμα που του ταιριάζει καλύτερα. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, στο cosmote.gr/one υπάρχουν ήδη κάποιες βασικές προτάσεις.

Τι κερδίζω με το COSMOTE One;

Με το COSMOTE One κερδίζεις έκπτωση στο πάγιο του προγράμματος COSMOTE Mobile, σύμφωνα με το πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play που θα επιλέξεις. Συγκεκριμένα, κερδίζεις 15% έκπτωση αν επιλέξεις ένα COSMOTE Home Double Play με ταχύτητα 24Mbps ή 30Mbps και 20% αν επιλέξεις ένα COSMOTE Home Double Play με ταχύτητα 50Mbps. Επιπλέον, απολαμβάνεις μια σειρά από οφέλη:

Μπορώ να καλώ δωρεάν από το κινητό προς το Σταθερό που συμμετέχει στο COSMOTE One;

Ναι. Η γραμμή κινητής COSMOTE που συμμετέχει στο COSMOTE One μπορεί να καλεί το σταθερό του COSMOTE One, έχοντας στη διάθεση της πακέτο 1000’. Αντίστοιχα, το Σταθερό θα έχει στη διάθεση του ένα ξεχωριστό πακέτο 1000’ για να καλεί δωρεάν τη γραμμή ή γραμμές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE που συμμετέχουν στο COSMOTE One. Στην περίπτωση των COSMOTE One Family, όλα τα μέλη που συμμετέχουν θα καταναλώνουν από κοινού το πακέτο 1000’ για κλήσεις προς το σταθερό του σπιτιού. Αντίστοιχα το πακέτο 1000’ από το σταθερό, θα μπορεί να καταναλωθεί για κλήσεις προς τα κινητά όλων των μελών που συμμετέχουν.

Μπορεί να συμμετέχει στο σχήμα και καρτοκινητό;

Ναι, συμβατά καρτοκινητά με το COSMOTE One είναι τα What’s Up, COSMOKAPTA και Frog

Τι κερδίζω βάζοντας το καρτοκινητό μου στο COSMOTE One;

Το καρτοκινητό, από τη στιγμή ένταξής του στο COSMOTE One και για όσο διάστημα ‘ανήκει’ στο σχήμα, απολαμβάνει τα εξής προνόμια:
 • • 1000’ χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή του COSMOTE One και τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που ανήκουν στο COSMOTE One. Τα 1000’ λεπτά έχουν βήμα χρέωσης τα 3’
 • • 10€ Αυτόματη Ανανέωση Υπολοίπου, κάθε μήνα για κάθε Καρτοκινητό που ανήκει σε COSMOTE One.
 • • Αυτόματη ενεργοποίηση της πρόσβασης του Καρτοκινητού στο Δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE

Πώς λειτουργεί η Πάγια Εντολή Ανανέωσης (10€) του Υπόλοιπου στο Καρτοκινητό;

Μέσω της πάγιας εντολής (standing order), κάθε σύνδεση Καρτοκινητού που συμμετέχει στο COSMOTE One ‘απολαμβάνει’ αυτόματη ανανέωση 10€ στο υπόλοιπό της (balance). Το ποσό αυτό χρεώνεται αντιστοίχως στο λογαριασμό της σύνδεσης Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που συμμετέχει στο COSMOTE One. Σε περίπτωση συμμετοχής δύο (2) συνδέσεων Καρτοκινητής στο COSMOTE One, τότε κάθε μια από αυτές επωφελείται από τα 10€ της ανανέωσης και η σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου χρεώνεται με 2 Χ 10€ = 20€. Το ποσό της αυτόματης ανανέωσης υπολοίπου πιστώνεται στο λογαριασμό της σύνδεσης Καρτοκινητής (και χρεώνεται αντιστοίχως στη σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου) για πρώτη φορά κατά την ένταξη του Καρτοκινητού στο σχήμα COSMOTE One και μετά κάθε επόμενο μήνα την ίδια ημερομηνία (anniversary day) στις 12 το μεσημέρι.

Το ποσό των 10€ πιστώνεται αυτούσιο στη σύνδεση Καρτοκινητής;

Το ποσό των 10€ πιστώνεται αυτούσιο στο υπόλοιπο (balance) της σύνδεσης Καρτοκινητής και εμπεριέχει τον ΦΠΑ 24%.

Με ποιους τρόπους ενημερώνεται ο κάτοχος σύνδεσης Καρτοκινητής για το διαθέσιμο υπόλοιπο των 1.000’;

Ο κάτοχος της σύνδεσης Καρτοκινητής μπορεί να ενημερώνεται για το υπόλοιπο των 1.000’ που του έχει αποδοθεί μέσω της υπηρεσίας Ενημέρωσης Υπολοίπου (ΕΥ), στέλνοντας Υ στο 1330.

Μπορώ να έχω παραπάνω από ένα COSMOTE One;

Επιτρέπεται η ενεργοποίηση έως 2 COSMOTE One ανά ΑΦΜ, αρκεί ο συνδρομητής να διαθέτει 2 συμβατά προγράμματα κινητής & 2 σταθερής αντίστοιχα.

Εάν είμαι συνδρομητής ενός προγράμματος σταθερής και ταυτόχρονα συνδρομητής ενός προγράμματος κινητής, αλλά όχι COSMOTE One, η τελική τιμή θα είναι η ίδια;

Όχι. Εάν έχεις COSMOTE One έχεις επιπλέον έκπτωση στο πάγιο του προγράμματος COSMOTE Mobile έως 20% ανάλογα με το πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play που θα επιλέξεις. Η τελική τιμή, είναι το άθροισμα του παγίου των δύο προγραμμάτων, με την σχετική μείωση στο πάγιο του προγράμματος COSMOTE Mobile.

Παρέχεται και COSMOTE TV με το COSMOTE One;

Η COSMOTE TV δεν περιλαμβάνεται στο σχήμα COSMOTE One, αλλά μπορείς να την προσθέσεις.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το COSMOTE TV GO;

Μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στο MY TV, είτε μέσω του ΜΥ COSMOTE, είτε σε ένα Κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός ή καλώντας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ, στο 13888. Κατά την ενεργοποίηση, μπορείς να δηλώσεις έως 1 σύνδεση ADSL/VDSL OTE και έως 2 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Όταν η υπηρεσία ενεργοποιηθεί θα λάβεις μέσω SMS τους κωδικούς σύνδεσης (Όνομα Σύνδεσης και Κωδικό PIN για σύνδεση στην Υπηρεσία).

Ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις του smartphone/tablet για χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO;

Έχεις τη δυνατότητα να συσχετίσεις έως δυο συσκευές στο λογαριασμό σου. H συσχέτιση πραγματοποιείται αυτόματα κατά την πρώτη σύνδεση σας, από τη συσκευή, με τους κωδικούς σου. Για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας έλεγξε ότι το κινητό ή το tablet σου ικανοποιεί υποχρεωτικά τις παρακάτω προδιαγραφές:
 • • iOS 7.x , 8.x, 9.x
 • • Android 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x και 5.x
 • • Ανάλυση οθόνης για Smarthphone: 800×480 ή μεγαλύτερη
 • • Ανάλυση οθόνης για Tablet: 1280×800 ή μεγαλύτερη

` Για λόγους προστασίας των δικαιωμάτων περιεχομένου δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση κάποιου προγράμματος σε συσκευές που έχουν γίνει Root ή Jailbreak.
Δεν υποστηρίζονται συσκευές με επεξεργαστή Intel Atom.

To router που έχω είναι συμβατό για το COSMOTE My WiFi;

Παρέχονται τα παρακάτω συμβατά router με το COSMOTE My WiFi:
 • • ZTE H108NS (για ADSL συνδέσεις)
 • • ZTE 931VII (για VDSL συνδέσεις)
 • • Speedport W724 (για VDSL συνδέσεις)
 • • Speedport Entry 2i (για ADSL/VDSL συνδέσεις)
Αν δεν έχεις συμβατό εξοπλισμός, επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή κάλεσε στο 13888 και υπέβαλλε αίτημα για αλλαγή εξοπλισμού (router) λόγω COSMOTE My WiFi. Παράλληλα, πες μας να ενεργοποιήσουμε το COSMOTE My WiFi.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στις ταχύτητες 4G/4G+ της COSMOTE;

Με την ενεργοποίηση του COSMOTE One, όλοι οι συνδρομητές απολαμβάνουν αυτόματη ενεργοποίηση της πρόσβασης στις ταχύτητες του δικτύου 4G/4G+ της COSMOTE.

Τι λογαριασμό θα λαμβάνω;

Αν επιθυμείς, μπορείς να λαμβάνεις έναν φάκελο που θα περιέχει δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς έναν για το κινητό, και έναν για το σταθερό και COSMOTE TV.