Τι είναι το COSMOTE One;

To COSMOTE One είναι ένα σχήμα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν προγράμματα :
α. Σταθερής και Κινητής: Οποιοδήποτε πρόγραμμα COSMOTE Mobile με πάγιο ≥25€ και ένα Πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play 24 ή ταχύτητας VDSL. Μέσα από αυτό το απολαμβάνεις όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προγράμματα σταθερής και κινητής αντίστοιχα, συν επιπλέον οφέλη.
β. Σταθερής και Τηλεόρασης: Οποιοδήποτε πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play και COSMOTE TV Entry Pack ή Sports Pack ή Full Pack.

Πόσα σχήματα COSMOTE One υπάρχουν;

Οι επιλογές και οι δυνατότητες που έχει ένας πελάτης είναι πολλές. Οι εκπρόσωποί μας στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13888, καθώς και στα Καταστήματα COSMOTE ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να βοηθήσουν τον πελάτη μας να επιλέξει το σχήμα που του ταιριάζει καλύτερα. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, στο cosmote.gr/one υπάρχουν ήδη κάποιες βασικές προτάσεις.

Μπορώ να καλώ δωρεάν από το κινητό προς το Σταθερό που συμμετέχει στο COSMOTE One;

Ναι. Η γραμμή κινητής COSMOTE που συμμετέχει στο COSMOTE One μπορεί να καλεί το σταθερό του COSMOTE One, έχοντας στη διάθεση της πακέτο 1000’. Αντίστοιχα, το Σταθερό θα έχει στη διάθεση του ένα ξεχωριστό πακέτο 1000’ για να καλεί δωρεάν τη γραμμή ή γραμμές κινητής τηλεφωνίας COSMOTE που συμμετέχουν στο COSMOTE One. Στην περίπτωση των COSMOTE One Family, όλα τα μέλη που συμμετέχουν θα καταναλώνουν από κοινού το πακέτο 1000’ για κλήσεις προς το σταθερό του σπιτιού. Αντίστοιχα το πακέτο 1000’ από το σταθερό, θα μπορεί να καταναλωθεί για κλήσεις προς τα κινητά όλων των μελών που συμμετέχουν.

Μπορεί να συμμετέχει στο σχήμα και καρτοκινητό;

Ναι, συμβατά καρτοκινητά με το COSMOTE One είναι τα What’s Up, COSMOKAPTA και Frog

Τι κερδίζω βάζοντας το καρτοκινητό μου στο COSMOTE One;

Το καρτοκινητό, από τη στιγμή ένταξής του στο COSMOTE One και για όσο διάστημα ‘ανήκει’ στο σχήμα, απολαμβάνει τα εξής προνόμια:
  • • 1000’ χρόνο ομιλίας για κλήσεις προς τη Σταθερή Γραμμή του COSMOTE One και τη Σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που ανήκουν στο COSMOTE One. Τα 1000’ λεπτά έχουν βήμα χρέωσης τα 3’
  • • 10€ Αυτόματη Ανανέωση Υπολοίπου, κάθε μήνα για κάθε Καρτοκινητό που ανήκει σε COSMOTE One.
  • • Αυτόματη ενεργοποίηση της πρόσβασης του Καρτοκινητού στο Δίκτυο 4G/4G+ της COSMOTE

Πώς λειτουργεί η Πάγια Εντολή Ανανέωσης (10€) του Υπόλοιπου στο Καρτοκινητό;

Μέσω της πάγιας εντολής (standing order), κάθε σύνδεση Καρτοκινητού που συμμετέχει στο COSMOTE One ‘απολαμβάνει’ αυτόματη ανανέωση 10€ στο υπόλοιπό της (balance). Το ποσό αυτό χρεώνεται αντιστοίχως στο λογαριασμό της σύνδεσης Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου που συμμετέχει στο COSMOTE One. Σε περίπτωση συμμετοχής δύο (2) συνδέσεων Καρτοκινητής στο COSMOTE One, τότε κάθε μια από αυτές επωφελείται από τα 10€ της ανανέωσης και η σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου χρεώνεται με 2 Χ 10€ = 20€. Το ποσό της αυτόματης ανανέωσης υπολοίπου πιστώνεται στο λογαριασμό της σύνδεσης Καρτοκινητής (και χρεώνεται αντιστοίχως στη σύνδεση Συμβολαίου/ΚαρτοΣυμβολαίου) για πρώτη φορά κατά την ένταξη του Καρτοκινητού στο σχήμα COSMOTE One και μετά κάθε επόμενο μήνα την ίδια ημερομηνία (anniversary day) στις 12 το μεσημέρι.

Το ποσό των 10€ πιστώνεται αυτούσιο στη σύνδεση Καρτοκινητής;

Το ποσό των 10€ πιστώνεται αυτούσιο στο υπόλοιπο (balance) της σύνδεσης Καρτοκινητής και εμπεριέχει τον ΦΠΑ 24%.

Με ποιους τρόπους ενημερώνεται ο κάτοχος σύνδεσης Καρτοκινητής για το διαθέσιμο υπόλοιπο των 1.000’;

Ο κάτοχος της σύνδεσης Καρτοκινητής μπορεί να ενημερώνεται για το υπόλοιπο των 1.000’ που του έχει αποδοθεί μέσω της υπηρεσίας Ενημέρωσης Υπολοίπου (ΕΥ), στέλνοντας Υ στο 1330.

Μπορώ να έχω παραπάνω από ένα COSMOTE One;

Επιτρέπεται η ενεργοποίηση έως 2 COSMOTE One ανά ΑΦΜ, αρκεί ο συνδρομητής να διαθέτει 2 συμβατά προγράμματα κινητής & 2 σταθερής αντίστοιχα.

Παρέχεται και COSMOTE TV με το COSMOTE One;

Nαι, με τα προγράμματα Σταθερής και Τηλεόρασης (Double Play και COSMOTE TV). Επιπλέον μπορείς να προσθέσεις και COSMOTE TV στα προγράμματα Σταθερής και Κινητής

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το COSMOTE TV GO;

Μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία στο MY TV, είτε μέσω του ΜΥ COSMOTE, είτε σε ένα Κατάστημα COSMOTE ή Γερμανός ή καλώντας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ, στο 13888. Όταν η υπηρεσία ενεργοποιηθεί θα λάβεις μέσω SMS τους κωδικούς σύνδεσης (Όνομα Σύνδεσης και Κωδικό PIN για σύνδεση στην Υπηρεσία).

Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία COSMOTE TV GO και ποιες οι ελάχιστες απαιτήσεις που πρέπει να έχουν;

Βρες τις συσκευές στις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις της υπηρεσία COSMOTE TV GO αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να έχει εδώ.

To router που έχω είναι συμβατό για το COSMOTE My WiFi;

Παρέχονται τα παρακάτω συμβατά router με το COSMOTE My WiFi:
  • • ZTE H108NS (για ADSL συνδέσεις)
  • • ZTE 931VII (για VDSL συνδέσεις)
  • • Speedport W724 (για VDSL συνδέσεις)
  • • Speedport Entry 2i (για ADSL/VDSL συνδέσεις)
Αν δεν έχεις συμβατό εξοπλισμός, επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή κάλεσε στο 13888 και υπέβαλλε αίτημα για αλλαγή εξοπλισμού (router) λόγω COSMOTE My WiFi. Παράλληλα, πες μας να ενεργοποιήσουμε το COSMOTE My WiFi.

Μπορώ να έχω πρόσβαση στις ταχύτητες 4G/4G+ της COSMOTE;

Με την ενεργοποίηση του COSMOTE One, όλοι οι συνδρομητές απολαμβάνουν αυτόματη ενεργοποίηση της πρόσβασης στις ταχύτητες του δικτύου 4G/4G+ της COSMOTE.

Τι λογαριασμό θα λαμβάνω;

Αν επιθυμείς, μπορείς να λαμβάνεις έναν φάκελο που θα περιέχει δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς έναν για το κινητό, και έναν για το σταθερό και COSMOTE TV.