Για σένα που θες η οικογένειά σου να είναι σε επαφή κάθε στιγμή, να μοιράζεστε εμπειρίες και να είστε πάντα ενωμένοι

Scroll down

Το σταθερό και τα κινητά της οικογένειας μιλούν δωρεάν μεταξύ τους

Με 1.000 λεπτά από το σταθερό του σπιτιού προς τα κινητά και άλλα τόσα για να καλούν στο σπίτι από αυτά, επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς δεύτερη σκέψη. Και για πρώτη φορά, προσθέτεις και τα καρτοκινητά των παιδιών σου για να έχουν από 1.000 δωρεάν λεπτά για να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου μπορούν πάντα να σε καλούν!
Για τα καρτοκινητά ισχύει 10€ αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας κάθε μήνα με χρέωση στον λογαριασμό του συμβολαίου κινητής του COSMOTE One

Μοιράζεσαι πολλά ΜΒ και λεπτά ομιλίας με την οικογένεια

Προσθέτοντας ένα πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family, έχεις τη δυνατότητα να μοιράζεσαι με όλα τα συμβόλαια κινητής της οικογένειας έως 4GB, 4.000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 4.000 SMS, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων και να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο.

Δωρεάν επικοινωνία με μοναδικά οφέλη για τα καρτοκινητά των παιδιών σου

Κάθε καρτοκινητό των παιδιών σου, που προσθέτεις στο COSMOTE One, έχει δωρεάν 1.000 λεπτά για κλήσεις προς το σταθερό του σπιτιού και τα κινητά της οικογένειας, για να μη σταματά ποτέ η επικοινωνία μεταξύ σας. Αυτόματα, κάθε μήνα, 10€ μπορούν να καταναλωθούν με οποιοδήποτε τρόπο σε κάθε καρτοκινητό ενώ τα παιδιά σου απολαμβάνουν δωρεάν έως και 1,2GB για σερφάρισμα (με την εξαργύρωση κωδικού για What’s Up συνδρομητές ή αυτόματα για τους υπόλοιπους).

Προσφορές 
COSMOTE DEALS for YOU
για όλη την οικογένεια!

Απολαύστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στη μισή τιμή αλλά και ατελείωτο shopping με μοναδικές προσφορές, ακόμη και στα καθημερινά σας ψώνια στο supermarket με ένα κενό SMS στο 19019 ή κλήση από το σταθερό COSMOTE στο 13019.
Δες όλες τις προσφορές
Χρέωση ανά κωδικό DEALS for YOU: 0,20€.

Μοιράσου δωρεάν τα ΜΒ σου σε κάθε συσκευή

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα COSMOTE Mobile Family παίρνεις δώρο μία Extra Sim κάρτα για να χρησιμοποιείς τα άφθονα MB του προγράμματος και στο tablet!

Προσωπική εξυπηρέτηση,
αποκλειστικά για σένα

Ζήσε μια εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης, καθώς εξειδικευμένοι εκπρόσωποί μας, θα είναι δίπλα σου για να λύνουν κάθε απορία και να επιμελούνται κάθε τεχνικό θέμα που σε απασχολεί.

Ένας φάκελος λογαριασμών
είναι αρκετός

Με μια ματιά, έχεις πλήρη εικόνα των λογαριασμών σταθερή, κινητής και COSMOTE TV, για να προγραμματίζεις τα έξοδα και τις πληρωμές σου.
Ακόμα περισσότερα οφέλη
Για σένα που θες να μοιράζεσαι την κάθε στιγμή, να προσφέρεις στην οικογένειά σου και να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα.
Ανακάλυψέ τα!
COSMOTE One με Double Play Fiberspeed & TV!
Τώρα όλοι στο σπίτι απολαμβάνουν ακόμα πιο γρήγορο Internet, με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας, στο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα και πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο, τη στιγμή που το θέλουν.
Ανακάλυψέ τα!