Όλα όσα θέλει η οικογένεια!
COSMOTE Double Play Fiberspeed & TV,
μόνο από 38,50€/μήνα!

Scroll down

Tο Internet στο σπίτι σου μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών!

Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, το COSMOTE FIBER φέρνει στο σπίτι σου γρήγορο Internet με υπερ-υψηλές ταχύτητες αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες Vectoring, Super Vectoring και Fiber-To-The Home αλλά και το VDSL που ήδη γνωρίζεις.

Όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να είναι ταυτόχρονα online και να απολαμβάνουν την ίδια στιγμή μοναδική εμπειρία Internet με Downloading, uploading, HD Video Streaming και online gaming «τρέχουν» ταυτόχρονα, γρήγορα και χωρίς διακοπές σε όλες τις συσκευές του σπιτιού.

Όλοι στην οικογένεια βλέπουν αυτό που θέλουν στην COSMOTE TV!

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή ζείτε κάτι ξεχωριστό, με συναρπαστικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια. Έχετε μια πλούσια ταινιοθήκη από ταινίες και σειρές, παιδικά προγράμματα για να διασκεδάζουν οι μικρότεροι και την επιλογή για απολαυστικό αθλητικό υπερθέαμα.

Γύρνα το χρόνο πίσω με COSMOTE Replay TV!

Με την υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να δεις τηλεοπτικά προγράμματα που έχασες τις προηγούμενες 48 ώρες, να ξαναδείς τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ή την καλύτερη σκηνή της αγαπημένης σου σειράς.  
Μάθε περισσότερα

Ταινίες, σειρές & ντοκιμαντέρ, όποτε θέλεις, δωρεάν με COSMOTE TV PLUS

Με την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, έχεις πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο από ταινίες, ξένες σειρές και ντοκιμαντέρ, τη στιγμή που θέλεις, χωρίς επιπλέον χρέωση, με όλες τις δυνατότητες stop, pause, rewind & forward στο χέρι σου!
Μάθε περισσότερα
Μοναδικά οφέλη
για όλη την οικογένεια
Mε ένα πρόγραμμα σταθερής και ένα ή περισσότερα προγράμματα κινητής COSMOTE, κερδίζετε περισσότερα!
Ανακάλυψέ τα!
Ακόμα περισσότερα οφέλη
Για σένα που θες να μοιράζεσαι την κάθε στιγμή, να προσφέρεις στην οικογένειά σου και να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα.
Ανακάλυψέ τα!